De geschiedenisHet bedrijf

Polo lacoste

 

 

 

 

 

De geschiedenisHet bedrijf werd in 1933 in Parijs opgericht door een tennisspeler, AndrĂ© Gillier. Hij kreeg een partner van zijn vriend, Jacques Roth, die ook tennisspeler was, samen met tam tennismateriaal. In 1957 namen ze een kledinglijn van het merk Men and Boys over. In 1960 brachten ze hun merk onder in bagage die ze op de luchthaven verkochten. Deze lijn breidde zich uit in 1963 met de lancering van hun meisjeslijn, en tegen 1967 verkochten ze Lacoste polo’s overal ter wereld, dat wil zeggen, over de hele wereld. Tegen 1971, kochten ze mensen zoals de New York Police Department. In feite, werden ze nog steeds aangeklaagd voor het discrimineren van zwarte mensen in hun bedrijf.

Het bedrijf breidde zich uit over de Verenigde Staten, en verkocht vervolgens in de rest van de wereld. In Business Week, hield Michael het bedrijf vol, bracht meer arbeiders binnen, en begon de winst te verhogen. Wat ook een trend was in die tijd. Maar in 1973 opende het bedrijf nog een winkel op het platteland van Lexington, Lexington County, Kentucky, en verhuisde het bedrijf naar College phenomenal en Lexington City, waar General Pants was gevestigd.

Lacoste polo zet de trend voort te beginnen in Lexington, wordt daar vervolgd, maar verhuist naar College en dan uiteindelijk naar een hotel in het jaar 2000 genaamd Lexington Place. DeESS lijn van schoenen deze winkel biedt, is een van de originelen, met Michael soorten de nadruk op mode. De goedkope prijzen worden gecomplimenteerd door twee belangrijke punten in het bedrijf, op zoek naar hen en u zult blij zijn dat je deed. Een zou bezorgdheid bij het zoeken deze bepaalde winkel, is dat ze niet een grote verkoop record op dat gebied hebben.

Het bedrijf werd in 1999 het slachtoffer van anticompetitiezaken, die in 2003 werden geschikt. Hierdoor lijken ze in het bedrijfsleven aan populariteit te winnen en Lexington veel zaken te bezorgen, en een goede baan voor de mensen. Wat kan er gebeuren met een bedrijf dat goed is voor de mensen in Lexington?

Dus waarom deze schoenen? Nou, ik denk dat als zo’n vraag wordt gesteld, waarom voelen de mensen van Lexington zich dan aangetrokken tot Teva? Het antwoord is heel eenvoudig. Teva sandalen zijn erg leuke schoenen inderdaad, hoewel een sandaal schoen ontworpen en gestileerd om te worden gedragen om te werken en rond de buurt, in plaats van op de tennisbanen of golfbanen. Ze zijn comfortabel, maar niet in de mate dat het dragen van hen op de tennisbanen zou. Ze zijn ook heel stijlvol en maken zowel jurk als casual kleding. Een probleem in de jaren 2000 was het feit dat de meeste consumenten Teva schoenen vooral zagen als een “drunchie” schoen, in tegenstelling tot de oorspronkelijke sandaal schoen.

Daarom was het geweldig om te zien dat een bedrijf hierop inspeelde met een Barata-collectie. Het lijkt me dat een bedrijf dat schoenen met een andere stijl kan maken, een kans moet krijgen. Het is heel verfrissend om te zien.

Voor degenen die op zoek zijn naar een mooie winterschoen die comfortabel is en past bij het weer, kijk dan eens naar de kindermaten van Teva schoenen.

lees meer:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.