De staat van gezondheidsclubs

Sportschool Tholen

 

 

 

 

Onlangs werd in de California State Assembly een wetsvoorstel ingediend om scholen te dwingen een gymnastiekprogramma op te zetten en te financieren. De gymnastiekzaal zou openstaan voor alle leerlingen met Mediatieve of atletische beperkingen, die in gymnastiek willen worden opgeleid. De scholen en het bestuur zouden de kosten 50-50 verdelen. Terwijl het bestuur de regels en voorschriften zou vaststellen en de scholen als exploitant zouden optreden. Dit zou een student creƫren die zijn leerstijl en artistieke expressie neemt.

Intussen stelde de heer Snyder voor ten minste twee fitness– en gezondheidsclubs in de Los Angeles County op te richten. Deze fitnessclubs zouden openstaan voor alle inwoners boven de 18 jaar en zij zouden een vrij kleine hoeveelheid training aanbieden. Deze clubs zouden op dezelfde wijze open zijn als de sportscholen, met muziek, spotlights enzovoort. Snyder adviseerde dat de clubs open zouden zijn van 9.00 tot 14.00 uur, wanneer alle lessen ’s morgens worden gegeven. Deze clubs zouden worden gevestigd aan de westelijke Second Street, die samen vier omliggende locaties vormen. Elke locatie zou gevarieerde diensten aanbieden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, een arcadehal, gewichten, joggingpaden, zwembaden en aerobics.

Mr. Snyder kreeg een aantal harde kritieken. Het meest opvallend was het feit dat de meeste mensen die tegen het wetsvoorstel waren, artsen waren. Dr. Richard Campbell, die kandidaat was voor het ambt van Staatscommissaris van Volksgezondheid, verklaarde dat het wetsontwerp onnodig was omdat de eis van een kompas reeds door de artsen wordt gedekt. Bovendien zei hij dat zo’n voor de gehele Staat geldende eis voor gezondheidsclubs de bestaande, sterk overbevolkte en dure gezondheidsvoorzieningen duidelijk in het nadeel zou stellen. Hij raadde de Staat aan de levensvatbaarheid van alleen een gezondheidsclub te onderzoeken. Hij verklaarde dat dit een zeer moeilijke taak zou blijken te zijn, gezien het drukke verkeer waarmee de gezondheidsclubs dagelijks te maken hebben.

Twee leden die tegen het wetsvoorstel waren, verklaarden dat het indruist tegen het feit dat afgestudeerden gewend zijn geraakt aan diverse fitnessactiviteiten. Al deze activiteiten hebben verschillende beoogde voordelen, waaronder de gezondheid en de gezondheid die zij hun bieden. De vrijheid om uit deze gezondheidsclubs te kiezen is een onbeperkt recht.

Medische beroepsbeoefenaren verklaarden dat het wetsontwerp zowel positieve als negatieve gevolgen heeft. De artsen wezen erop dat de fitnessclubs een piek in nieuwe leden zullen ervaren omdat de staat het gemakkelijker zou maken voor deze clubs om exploitanten te worden die op hun beurt zouden overslaan naar de particuliere ziektekostenverzekeringssector. Bovendien zal het fungeren als een dis strainer voor mensen om join theGeneral SharifHealthCare Yo toronto dekking van de gezondheidszorg te ontvangen.

De leden zullen een eenmalige toetredingsvergoeding moeten betalen waarmee de club apparatuur kan kopen en deze gedurende de gehele lidmaatschapsperiode open kan houden. Bovendien moeten de leden met de kosten van het clublidmaatschap hun eigen sportkleding voor eigen gebruik aanschaffen.

Het wetsvoorstel is doorverwezen naar de Senaatscommissie voor gezondheid en lichaamsbeweging van Californiƫ. Als de commissie een besluit neemt over het wetsvoorstel, zal het ter behandeling naar de plenaire vergadering worden gezonden en kan het ter behandeling naar de Senaat van de Staat worden gezonden.

lees meer:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.