Evenwichtsproces

Balans behandeling

 

 

 

 

Wat mindfulness is:

Zoals Mark Twain zei: “Een kat, een oude hond, is alleen een oude hond omdat hij ooit begrepen heeft wat de hond niet weet.”

Wat is de In Balans behandeling? Een Hypnotherapeut die cliënten die gediagnosticeerd zijn met bepaalde psychische aandoeningen en/of middelenmisbruik problemen leert hoe ze op een gezondere manier een gelukkiger leven kunnen leiden. Terwijl de meeste psychologen geloven dat we echt denken!!! en het automatisch doen, is dit eigenlijk verkeerd naar mijn mening. We denken eigenlijk aan de dingen die we denken in onze gedachten- we hebben moeite met het denken van onze eigen constant racende gedachten. Als je gewoonlijk denkt dat je problemen slecht of verkeerd zijn, of je voelt woede of een andere negatieve emotie waar je niet graag in zit, dan heb je geleerd om juist die gedachte te doen. Dus de manier om uit het patroon van negatieve emotie te komen is door te oefenen naar je gedachten te kijken en te proberen positieve gedachten te kiezen. Drugs helpen om onze gedachten te vervormen zodat we denken aan dingen die we niet leuk vinden of willen. De hypnotherapeut heeft controle over jou en je hersenen zodat je gehypnotiseerd kunt worden, of behandeld met een echte patroon onderbrekings methode.

Hoe is de In Balans behandeling anders dan andere Hypnotismen?

Veel hypnotherapeuten gebruiken geen elementen van Het In Balans proces en in feite zijn velen van degenen die het gebruiken of die het onderwijzen het er niet volledig mee eens. Dit is omdat om het In Balans proces volledig te begrijpen, je moet begrijpen hoe het werkt!

Het In Balans proces is een krachtig systeem dat helpt bij het veranderen van diepe en fundamentele overtuigingen. Een therapeut die het gebruikt zal je meenemen op de weg van bewuster denken en een heel nieuw rijk van ontdekkingen openen. Het helpt bij stress, bij diepgewortelde emotionele reacties en bij de dwang om negatieve patronen te herhalen. Het leert je hoe je vollediger en creatiever in je leven kunt staan. Het leert hoe je op een andere manier met moeilijke situaties kunt omgaan en het helpt echt om meer te vieren. Bovenal leert het In Balans proces dat je geen slachtoffer bent of een gekwetst kind of iets anders waarmee je je kunt identificeren als een probleem of een tekortkoming. Je bent een mens met driften en onzekerheden en die driften en onzekerheden hoef je niet te ontkennen. Want alles wat je denkt nodig te hebben is een positief iets om je te herinneren aan je overvloed. Het In Balans proces zal je elke dag een beetje bevrijden, maar het is geen onmiddellijke transformatie.

Het In Balans proces heeft verschillende Universele Wetten als basis. Je kunt ze gemakkelijker ontdekken door ze in je leven op te merken.

Je kunt je leven blijvend veranderen door motivaties, overtuigingen en negatieve patronen te transformeren met behulp van dit krachtige systeem. Je bent geliefd door iedereen die volledig en authentiek jou is. Je moet niemand vragen om je te identificeren. Je bent niet ziek of zwak of disfunctioneel of ontoereikend omdat je een kwestie hebt die je moet veranderen of oplossen. In Het In Balans proces, kunt u uw situaties ten goede veranderen.

Je bent een echt wezen.

Het In Balans Proces helpt je om je eigen vibratie te verhogen door je overtuigingen en de manier waarop je je verhoudt tot de wereld te ordenen. Het snijdt door de sluiers waarachter je je bewust kunt verschuilen en onthult je ware zelf. Het veranderen van je negatieve overtuigingen stelt je in staat om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Je basis transformerenHet loslaten van je zelfopgelegde beperkingen die je niet duidelijk kunt zien met je andere zintuigen, of waar je je wel bewust van bent maar die je nog niet hebt kunnen loslaten, stelt je in staat om oude programmeringen los te laten. Dit maakt ruimte voor nieuwe manieren van zijn en hoe je je verhoudt tot de wereld om je heen. Het In Balans proces heeft een aantal zeer duidelijke en praktische oefeningen in zich die je kunnen helpen om te helen wat je tegenhoudt om het leven te hebben dat je werkelijk wilt.

Enkele In Balans vragen die je jezelf kunt stellen om de bal aan het rollen te brengen en te beginnen je leven te veranderen:

Hoe zie je jezelf en hoe behandel je jezelf? Wat gebeurt er in je leven als je deze patronen ontdekt? Hoe beïnvloeden deze patronen je dagelijks leven?

Wat zeggen de meeste van je oude overtuigingen en patronen (en je gedachten) over jezelf?

Op welke overtuigingen en/of patronen let je lang als je in de spiegel kijkt?

Welke boodschappen geef jij jezelf en anderen elke dag?

Wat wil je het liefst anders aan jezelf?

Wat wil je het liefst riskeren om te creëren?

Hoe zou het voelen om de beperkende overtuigingen of patronen los te laten, en hoe zou dat voelen?

Waar zou je meer van willen hebben in je leven?

Waar zou je plezier aan beleven?

Hoe zou het voelen om de wereld opnieuw uit te vinden?

Hoe zou het voelen als je van binnen weet dat er geen weg terug is, maar dat je het einde van het verhaal kunt zien en kunt veranderen.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.