Hoe kies je het juiste parfum?

Montale parfum Groningen

 

 

 

 

 

Wat een sieraad tot een juweel maakt, is dat het van kostbaar materiaal is gemaakt. Een onmiskenbaar voordeel voor het dragen van juwelen is dat het mogelijk is kleine juwelen te verkleuren. Dit wordt al eeuwenlang bereikt door het smelten van een voorwerp. Een dergelijk voordeel geeft een voordeel aan de producenten van juwelen. Bij het smelten van een sieraad gelooft men dat als een ijzer wordt gebogen het van goud zal worden gemaakt, maar als het wordt geraakt door een voorwerp zal het van zilver worden gemaakt. Voor de vervaardiging van juwelen met edelmetaal of edelstenen wordt dus het dure smeltprocédé bedacht. Bij dit proces wordt de filigrein (eivormige) steen gevormd met behulp van een strijkijzer. Dit wordt gebogen en verhit op een gebogen zilveren plaat. Door het smeltprocédé van het graafschap Lindsey wordt bijna al het Engelse zilver geraffineerd en worden andere procédés toegepast om blond zilver en wat zilver met kleine groenachtige rimpels te verkrijgen.

Reizen naar het Europese vasteland werden gemaakt door juweliers zoals Simon Bartsch en anderen voordat deze laatste een winkel vestigde in Saumur, Frankrijk. In 1795 presenteerde Bartsch aan de wereld zijn Learning to Smell Leather dat aanleiding gaf tot de overtuiging dat parfum een product was van dierlijke en/of plantenextracten. Bartsch slaagde er echter niet in zijn procédé voor de productie van parfum te patenteren. Enkele jaren later leverde hij parfum aan de betaalbare afdeling van Molson, dat werd geëtiketteerd als polsdruk. Als gevolg daarvan werden veel parfumformules, die er in het algemeen niet in slaagden door het grote publiek te worden herkend, door de middenklasse aanvaard. Een klein stukje software, Pivo genaamd, dat in het Frans werd geschreven, was in staat de geuren te analyseren die varieerden naar gelang van de moederlijke en ouderlijke voorgeschiedenis van een persoon. Deze functionalisering van Montale parfum maakte het uiteindelijk mogelijk om mogelijkheden te testen om parfum nauwkeurig af te leiden.

Wat het beste werkt om bloemengeur en frisse geur van elkaar te onderscheiden, is dat de frisse geur wordt geassocieerd met een overrijpe bloemengeur – het is de gecombineerde geur van zweet en zonneschijn. Het is duidelijk dat het lichaam na het aanbrengen hiervan drie fasen doorloopt: de eerste is dat het zweet verdampt en wordt vervangen door de geur van de bloem; de tweede is de fase van ontspanning waarin de geur zich in de atmosfeer vertaalt; de derde is dat de geur in intensiteit toeneemt en onmiddellijk wordt geïntensiveerd. Met meerdere chique designs beschikbaar, en het parfumgenre dat door de decennia heen verschillende veranderingen heeft ondergaan, is de parfumindustrie inderdaad kleurrijk met heldere schakeringen. Als gevolg daarvan zijn er tegenwoordig veel parfums teExperiencien duidelijk.

Parfums zijn belangrijk in het gebruik, en het is effectief om ze aan te brengen in plaats van je lichaam ermee in te smeren of ermee te spetteren. Veel uitgelezen parfums kunnen tegen een zeer betaalbare prijs worden gekocht. Een vergelijking tussen verschillende parfummerken zal aantonen dat als het op kwaliteit aankomt, er geen gebrek is aan prijs. Niettemin, keuze is een groot deel van elke aankoopbeslissing, en er zijn verschillende aspecten te overwegen alvorens te kopen een specifiek parfum. geur discriminatie, frisheid, duurzaamheid, en de sterkte zijn de aspecten die voldoende overweging in de parfums selectie nodig hebben.

De keuze van de geur om te dragen is bijzonder belangrijk, omdat het de juiste aanvulling is op de geur van het parfum. Niet alleen is er een geur om je zorgen over te maken, maar een geur om je persoonlijkheid te complimenteren is noodzakelijk. Parfums zijn verkrijgbaar in opvallende flacons, die een aantrekkelijke toevoeging kunnen zijn; ze kunnen zelfs net zo opvallend zijn als u bent. De keuze van een parfum kan heel persoonlijk worden, gebaseerd op uw voorkeuren en afkeuren. Hoewel er verschillende geuren zijn om uit te kiezen, is kiezen een kunst. Uiteindelijk is het echter een persoonlijke keuze. Hier zijn enkele stap-voor-stap richtlijnen om u te helpen bij uw parfumkeuze.

In de eerste plaats moet u uw parfumgeur identificeren. De geuren die goed bij u passen zijn die welke divers zijn. Dit betekent niet dat u een proefles hebt gevolgd en vervolgens alle curiosa hebt uitgeprobeerd die langs kwamen. Het betekent eerder dat je genoeg hebt onderzocht om een beetje te begrijpen welk parfum het beste bij jou past. Je zult met minstens zes verschillende soorten parfums rekening moeten houden als je jezelf de beste kans wilt geven om er een te vinden die voor jou succesvol zal zijn.

Als je een parfum neemt, moet je nagaan of het te sterk of te mild is. Het parfum dat u koopt moet de essentie van uw huid aanvullen en niet te sterk of te sterk zijn. Probeer het uit en observeer het eerste effect om te weten hoe het zal werken met uw teint. Gebruik uw reukzin om de harmonie te vinden die nodig is om het parfum de gewenste geur te geven.

lees meer:

Montale parfum Groningen 30

Stone island Groningen 140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.