Hoe kom je aan een fietskar?

Racefiets accessoires

 

 

 

 

 

Het gebruik van de fiets als vervoermiddel werd voor het eerst verboden op 1 januari 1983, toen de maximumsnelheid voor motorvoertuigen werd verhoogd tot 150 mph. Dit was een reactie op de toenemende populariteit van het fietsen en het feit dat minder mensen zich de prijs van een benzinefiets konden veroorloven. Voor die tijd was het nooit verplicht dat racefietsen assoisoires op een “normale” manier met een fietskar werden gemaakt en verkocht.

In de V.S. was de federale wet die als antwoord op deze vraag werd aangenomen de fiets-verplaatsingstoelage. Dit was een belastingkrediet voor degenen die een fietskar gebruikten om $ 60,00 per maand te verdienen. Na een paar jaar werd het verhoogd tot 85,00 dollar, en nu is het opgelopen tot 100,00 dollar. De oorspronkelijke bedoeling was de hogere kosten van de exploitatie van een fietskar te ondersteunen, maar in feite is de uitbreiding uitgebreid tot bijna alle auto’s, motorfietsen en motorscooters.

Het is vrij eenvoudig om een rijbewijs voor een fietskar te halen. U moet een cursus volgen, slagen en een certificaat krijgen. Voordat u uw lening kunt krijgen, moet u een plek vinden om uw fiets te registreren. De meeste fietsenwinkels zullen dit verzorgen, maar sommige niet. Als u wanhopig bent, kunt u meestal een huurauto vinden die tegen een huurprijs naar uw locatie rolt.

De standaardmanier om een fietskar te exploiteren is een draagbare timer te hebben, en een vereist aantal werkuren. De monteurs die zich aanmelden voor de eis van de meest gelezen lijst moeten een “verplaatsbare eenheid” binnentrainer hebben, want als dat niet zo is, is het geen “verplaatsbare eenheid”. Zij moeten ook een monitor hebben, want terwijl zij werken, kunnen sommige voorwerpen in de aanhangwagen eraf vallen.

De eis van de meest gelezen lijst is dat u uw fiets registreert bij de Health and Safety Executive van de staat waarin u woont, als de aanhanger met een trekker moet worden uitgerust. Elke staat heeft een andere eis. Zodra u uw vergunning hebt gemaakt, moet u deze om de zoveel jaar vernieuwen totdat aan de eisen is voldaan. Het registratieproces omvat nog een paar andere stappen, waaronder:

o Het einde is nabij als je je CDL hebt, want je moet op deuren kloppen ter ondersteuning van je CDL aanvraag.

o Als je naar een school bent gegaan die de CDL training op een bepaalde tijd in het jaar aanbiedt wanneer je verondersteld wordt de hands on training te doen, bel dan de school en vraag wanneer ze verwachten de aankondiging te krijgen.

o Zodra u uw CDL hebt, moet u een ketting krijgen die die snelheid vertegenwoordigt door een snelheidstest op uw motor te gebruiken. De DMV doet eigenlijk een snelheidstest voor alle bestuurders, niet alleen voor commerciƫle bestuurders.

o U kunt misschien het hands on gedeelte doen zonder een snelheidstest, maar het zal u uiteindelijk vertragen.

o Begin met rijden met een vriend, of vraag een groep vrienden om met je mee te rijden. Laat ze je niet aanmoedigen om snel te rijden als je je niet zeker voelt.

o Indien mogelijk, doe een oefenrun op een locatie dicht bij uw huis.

Wanneer:

Op hetzelfde tijdstip elke dag, een vast tijdstip

o Niet alle chauffeurs bereiken hun bestemming binnen dezelfde tijd

om de laatste bestuurder te zijn die de bestemming bereikt

o Als u niet vertrouwd bent met het gebied waar u naartoe gaat, doe dan vooraf wat onderzoek en bepaal waar u kunt parkeren zodat u geen tijd hoeft te verspillen met verdwalen

o Neem de tijd om te ontdekken welke route het beste is als het ’s morgens tijd is om op te staan

Toekomstig werk

Ik heb meer flexibiliteit nu ik een baan als vrachtwagenchauffeur heb. Ik kan nu 3-daagse trips maken en 3-daagse ritten. Ik kan mijn schema herschikken om de rest van de rit te doen op een 4-daagse trip. Ik hoef me niet meer te verontschuldigen omdat ik op zondagmorgen geen geld heb voor benzine. Ik kan ’s nachts rustig slapen.

Ik heb een fantastische baan aangeboden gekregen bij een geweldige familie. Ik sta op het punt om de weg op te gaan voor een reis door het land. Ik zal eerst stoppen bij een truck stop voor de brandstof, en dan is het op naar de races. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal onderweg te zien.

Nu het geld. Je denkt waarschijnlijk bij jezelf, zoals ik, hoeveel geld kan ik verdienen? Nou, je kunt proberen je weg te onderhandelen naar $100,000.00 of meer. Daar komen we allemaal voor in aanmerking… maar de sleutel is om een goed passende werkgever te vinden

lees meer:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.