Hoe kun je je haar lang laten groeien

Bronsun

Maar ik was blij dat te lezen, want zeven dagen is een behoorlijk lange tijd, ik wilde uitvinden hoe goed het blijft werken.

De resultaten van bronsun?

Het geheel duurde ongeveer 14 dagen, wat veel langer is dan de 2-3 weken die ik bereid was op te geven om elke dag henna te gebruiken. Wat de korrelige textuur betreft, je kunt niet vaak henna op je haar gebruiken. Het heeft de neiging een beetje te ruw te zijn. Ik denk dat als ik op henna was overgestapt, ik blij zou zijn geweest.

Toen ik laatst mijn lades aan het opruimen was, kwam ik iets tegen dat pledotin heet. Ik weet niet of ik het zal proberen. Het ruikt best lekker… maar ik weet niet of dat wel goed is. Het kost zeker meer dan henna. De naam van het product was een beetje moeilijk uit te spreken. Net als insecten die je niet 100% kan krijgen met een lijn broccoli leer je dezelfde les.

Henna

Het eten van rood vlees staat erom bekend dat het de haargroei bevordert en haaruitval vermindert (niet altijd echter, rood vlees kan een beetje hard zijn voor het lichaam). Het bevat veel van dezelfde essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Als je je haar lang wilt laten groeien, wil je eiwitten en wat zwavel aan je dieet toevoegen. Trymonds, amandelen en bepaalde vruchten en groenten.

Zwavel zit in eieren, en ik geloof dat het ook in haar zit. Je kunt het van eieren naar je hoofdhuid brengen. Zo werkt het seksgen. Seks heeft niets te maken met behaard zijn. Het heeft alles te maken met haar. Stimulatie van de hoofdhuid is belangrijk voor de haargroei.

Je moet niet alleen voedzaam eten, maar ook veel vezelrijke voedingsmiddelen eten. Dit bevordert een gezonde spijsvertering en gaat ook eventuele slechte ademproblemen tegen. Een goed uitgebalanceerd dieet zal je helpen om over stress heen te komen, wat de haargroei kan remmen.

groeipatroon

schatte het op 2% – 5% per maand groei

dit is een gemiddelde. Naarmate uw haar zich ontwikkelt, zal deze snelheid variëren.

Het is heel belangrijk om uw groeipatroon te identificeren. Als je haar van stijl verandert, of als je een deel van je

gewicht, zal dit gezien en gevoeld worden als haaruitval.

imsolutions

Geen van deze medicijnen heeft effect op de haarkleur.

 

lees meer

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.