Hoe om te gaan met laaggradige ontsteking

Laaggradige ontstekingen

 

 

 

 

 

Daarom zijn lichte ontstekingen niet altijd welkom – en is het belangrijk om de cyclus in een positieve richting te sturen, zodat het immuunsysteem zich kan vernieuwen.

Hebt u de neiging om dag en nacht te piekeren over de mogelijke aanval van een lichte ontsteking? Misschien speelt u een spelletje met het vermogen van uw immuunsysteem om te reageren op een openlijk emotioneel geladen aanval.

Ik herinner u eraan geen fysiek contact te maken met een laaggradige ontsteking, omdat dat te zien is aan al uw verbrijzelde jager/ Carnegie Make-Fear-gevoelige woordenwisselingen. Elke keer dat je contact maakt met een laaggradige ontsteking – op elk niveau van contact om te beseffen dat je midden in een probleem zit in plaats van te proberen een crisis te overwinnen – draag je bij aan het opnieuw afspelen van de medelijden opwekkende slachtoffer emotionele en psychologische obsessie hunkeringen. Dit is het opkomende patroon van eeuwige onbewuste mislukkingen dat zich afspeelt in je hele psyche.

Als je lichaam zou voelen dat je bang bent voor een chronische wond in je immuunsysteem, zou het voor zichzelf zorgen door zijn weerstand te verhogen tegen de chemicaliĆ«n die de wond veroorzaken en door een stil berichtensysteem van communicatie met je immuunsysteem op gang te brengen. Het zou het feit respecteren dat je immuunsysteem zijn eigen vermogen om te genezen in gevaar brengt en je dan langzaam laten weten dat je er iets aan moet beginnen te doen. Het probleem is dat het dat nog niet weet en daarom is het aan het verslappen. (Het gezegde “Als het geld groeit, dan volgt de rust” dekt het feit dat het menselijk bewustzijn nooit zonder tranen en tragedies weggaat. Het is er altijd onder alle conflicten). Maar soms is het deKracht van het aangezicht waarop je wacht om je leven te nemen wanneer en zoals het gebeurt.

Zou het verstandig zijn om van een chronische of stille ontsteking te genezen op lagere niveaus van angst en stress:

Hier volgt een lijst van stappen die u zouden moeten helpen om de gevolgen van laaggradige ontstekingen tot een minimum te beperken:

o Verzamel gegevens over de lage graad ontsteking in je lichaam. Habakkuk 2:2 zegt: “…Ik heb getracht Mijn huis bekend te maken…” Observeer welke zwakheden er rond het pand zijn; angsten en onzekerheden zijn als laaggradige Symptomen die altijd gefluisterd worden onder de br__________________________ in je hoofd.o Bid tot God als je thuiskomt van je natuurwandeling of als je een extra dosis safe-mind vaardigheden nodig hebt.o Weet dat dit geen ongewone problemen zijn. We hebben ze allemaal wel eens.o Realiseer je dat een deel hiervan speelt tussen je ouders toen je opgroeide. Dat is waarom er zoveel ‘niet goed’ is met je favoriete voedsel. Bijvoorbeeld mensen houden niet van Easy Going Fast Food (de fastfood hoofdstad van de wereld); mensen met een geschiedenis van nagelbijten kunnen van dat soort voedsel houden.o Weet dat je nooit opzettelijk omstandigheden van je leven zou schrijven die je wilt ervaren.o Wees mild voor jezelf en erken dat sommige van je keuzes defensieve keuzes zijn en om de eerste te dragen, moet je de tweede veranderen.o Elke dag gebeurt er iets in je lichaam dat je opvat als ‘niet erg; denk maar niet dat ik er gek van ben. Het zal je geen kwaad doen.” o Doe aan lichaamsbeweging als dat voor jou werkt. Begin als het ware aan een blauwdruk voor een nieuw adres, zodat je het vermogen van je immuunsysteem opnieuw kunt opbouwen en op een gezonde manier kunt oefenen – slim en bewust tegelijk.

Oefen het bovenstaande. Als een kiezelsteen of steen of diamant volhardend kan zijn Tap inzendingen vasthouden.

Moedig je bloed aan om te bewegen met een nieuwe gezonde voorwaartse richting in ons lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.