Hoe uw bedrijf te marketen

Online marketing

Hoe weet ik wat ik doe? Er is een bepaalde methode die is ingesteld door veel succesvolle bedrijven. Bijvoorbeeld, als uw bedrijf is een hosting bedrijf, als je een afbeelding die op de eerste pagina van Google bent u niet echt voldoen aan uw doel. U moet uw bedrijf te krijgen in de top 10 van de lijst, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. U moet op de eerste pagina staan zodat mensen potentiële klanten uw pagina zullen lezen en er vervolgens op zullen klikken om meer te weten te komen. Hoe doet u dit? U biedt de tools voor de mensen om moeilijk te vinden informatie over het hosting bedrijf te vinden:

1.) Bouw de pagina waar mensen uw bedrijf kunnen vinden.

2.) Zorg voor een “wat te over”-pagina waar mensen kunnen zien wat al uw functies zijn.

3.) Link terug naar de pagina waar mensen een aanvraag kunnen plaatsen voor het vinden van een domeinnaam en webfaciliteiten.

4.) Gebruik gerichte freelance schrijvers om artikelen over te schrijven en verkeer binnen te halen. Zoekmachines houden van inhoud omdat dit is waar mensen naar op zoek zijn. Hiermee kunt u zich ook richten op uw niche.

5.) Werk samen met andere bedrijven of andere plaatselijke ondernemingen om elkaar te promoten.

6.) Publiceer informatie over uw bedrijf op de belangrijkste websites van de plaatselijke gemeenschap en vermeld een link terug naar uw site.

7.) online marketing.

8.) Plaatselijke bedrijvengids.

9.) Gebruik getuigenissen van gelukkige klanten. Nogmaals, dit is zeer belangrijk en uw klanten moeten informatie hebben over ten minste hoe een online bestelling te plaatsen om zowel contact op te nemen met uw hosting bedrijf, en uw bedrijf.

10.) Overweeg Zoekmachine Optimalisatie toe te voegen aan uw business plan. Zoekmachine Optimalisatie is ervoor zorgen dat uw site wordt verzonden en terugkomt als een relevant resultaat voor zoektermen die door de crawlers of gebruikers worden ingevoerd.

11.) Gebruik voor video en/of animatie.

12.) Gebruik van nieuwe media, zoals persberichten en forumposts.

13.) Word lid van het Better Business Bureau. Zij hebben een Goals Opportunities pagina waar u een doel kunt vermelden of misschien bent u een non-profit organisatie.

14.) ClickBank – Gebruik ClickBank om een affiliate te zijn. Met ClickBank hoeft u geen voorraad aan te leggen. U kunt rechtstreeks linken naar uw leveranciers. Dan beveiligt u een commissie die zal helpen betalen voor uw kosten.

15.) PLR – Private Label Rechten. Gebruik kwaliteit PLR om e-boeken te maken. E-boeken zijn MS Word tekstboeken verkopen, waardoor u meer macht over privacy die u kunnen helpen bij het maken van nieuwe e-book producten.

16.) Kies een klein maar doeltreffend budget.

17.) Blijf binnen uw Niche.

18.) Business Feed – Zoek gerichte gratis public relations sites en doe er uw voordeel mee. Deze sites kunt u daadwerkelijk plaats uw eigen ontwerp voor uw nieuwsbrieven, e-zines, e-nieuwsbrieven.

19.) U kunt Google AdWords gebruiken.

20.) Facebook.

21.) AdBlaster – Google AdWords (voorbeeld)

22.) Maak gebruik van plaatselijke tijdschriften, kranten en organisaties.

23.) Gratis geclassificeerde ezines of gratis lokale kranten. Stel je voor het krijgen van uw eerste abonnee en bedrijf lokaal? In feite, in Orange County Californië zijn er meer dan 600.000 gratis advertenties in Californië. Zet gewoon een advertentie en mensen zullen contact met u opnemen.

24.) Krijg een Google Listing (listing.google.com) – Dit is de enige manier om uw naam en product in de voorkant van letterlijk miljoenen mensen. U kunt uw boodschap ook op zichtbare plaatsen op Google Maps, AdWords en video’s krijgen. Bijvoorbeeld, een kleine toevoeging aan een titel zegt veel meer.

25.) Upload een video. Als je een diashow kunt opnemen van wat je bedrijf doet, doe dat dan. Vraag dan een hostingbedrijf om de video te hosten zodat uw kijkers hem kunnen zien.

Dit zijn slechts een paar van de manieren waarop u uw bedrijf kunt promoten. (Ik raad niet aan dat u Leads koopt, ook wel bekend als het aantal keren dat uw advertentie wordt getoond). Tenzij je al hebt gekocht leads in hoeveelheid die u nodig hebt om de leads mail naar uw klanten. Veel van de bedrijven hebben telefoon hot-lines die u kunt bellen. Zorg ervoor dat je de persoon een geldig e-mail adres geeft. Veel bedrijven hebben onbeperkt (munitie) op hun database. Er zijn veel nieuwe mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen voor uw bedrijf.

 

lees meer

RealGen

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.