Hoge prestaties Hoge prestaties

High performance

 

 

 

 

 

Op weg naar hoge prestaties

High performance als definitie krijgt steeds meer voet aan de grond in Noord-Amerika’s nummer 1 economie en industrie. High performance is een geheel van levenslange vaardigheden, attitudes, processen, strategieën en praktijken die resulteren in uitzonderlijke productiviteitswinsten en resultaten op het werk en in het leven. Verschillende arbeidskrachten over de hele wereld maken gebruik van high performance. De gedragsfilosofie van high performance, die in de jaren zestig in de VS en Europa is ontstaan, is een raamwerk van de toegepaste psychologie. De kernfilosofie van high performance is om werknemers vaardiger te maken, vaardiger in het deelnemen aan het team, in het uitvoeren van taken. Zij zien het belang in van opleiding door middel van formele en informele training en bijscholing.

Hoge prestaties op het werk, in de visie

De organisatie en het individu moeten doelen en doelstellingen hebben die aansluiten bij de high performance cycle. Deze doelen moeten werknemers het gevoel geven dat ze ergens bij horen, op grote, wereldwijde of kleine schaal, waar ze enthousiast over kunnen worden. De meeste werknemers willen persoonlijk en professioneel groeien; ze willen zich verbinden met iets dat groter is dan zijzelf. Volgens Ellen Jones, auteur van Camaraderie! A Woman’s Guide to Success in Business and Life: How to engage in (not just avoid) a group who’s engaged in a mission worthy of the term (Gone Good Morning) gaan werknemers op het werk verder dan gewoon opgewonden. Goed spelen binnen het team vereist verschillende vaardigheden.

Een kernfilosofie van hoge prestaties is de erkenning dat het team zijn problemen moet oplossen. Het team moet slim zijn, en zijn eigen cultuur ontwikkelen en het verenigen van wedstrijd centraal stellen. Het team moet zelfstandig kunnen opereren en in staat zijn om als team in een groep te opereren. Gebruikt in de traditionele bedrijfscontext, is de teamfilosofie van hoge prestaties een positieve visie op talent. Het team moet in staat zijn de synergie tussen producten en processen zo goed te benutten dat het product zelf het nastreven waard is als doel op zich. Met andere woorden, louter winst en los van management of menselijke competentie, het gaat echt om de bottom line.

Communiceren van de visie op hoge prestaties

Effectieve communicatie van de high performance visie naar het team is het belangrijkste onderdeel van high performance. Reserveer uw communicatie over wie het doet en waarom ze het doen – met het hele team, niet alleen de CEO. Wees glashelder over de doelen die het team of de organisatie probeert te bereiken. Identificeer de vastgestelde doelen – en concentreer u er dan op en articuleer de visie duidelijk en precies. Vertrouw niet op vaagheid of ambiguïteit. Als u denkt dat “goed genoeg” is, dan is het dat duidelijk ook. De laatste reflectie van deze volgende stap is het creëren van de visie, het plan en het plan opnieuw.

Communiceren, betrokken blijven en het Team motiveren

De sleutel tot het communiceren van de high performance visie is tijd investeren met het personeel. Blijf in de corporate K-iest niet steken in communicatie. gewaardeerde medewerkers zijn mensen krachtbronnen; denk aan de impact die deze communicatie heeft op het moreel en de productiviteit van de organisatie. In het hoekkantoor, open de deur en betrek medewerkers. Laat hen zien dat ze gewaardeerd worden en dat u om hen geeft. Houd hen verantwoordelijk, begrijp dat dit hun ultieme taak is en wees dankbaar. Zonder het team dat doet wat zij doen, kan de organisatie niet effectief zijn, succesvol zijn of succes hebben. (John Hersey en Norwaycardsness, nadruk is van mij)

Om succesvol te zijn, is de visie en strategie één ding – maar de leiders en managers van het team moeten het plan en de visie engageren, inspireren, motiveren en uitvoeren. U hebt in de loop der jaren waarschijnlijk vaak gehoord “geëngageerde werknemers kunnen verbazingwekkende dingen tot stand brengen”. Het betrekken van medewerkers is belangrijker dan elk ander element in intelligent organisatiemanagement; elke management consultant, executive coach, leiderschapstrainer en leiderschapscoach zal je vertellen dat het niet hebben van teams om mee te werken één van de grootste redenen is waarom organisaties niet het soort succes bereiken dat ze zouden moeten en kunnen bereiken.

– Geëngageerde werknemers creëren innovatieve, creatieve en transformerende oplossingen. Geëngageerde werknemers krijgen de klus geklaard. Geëngageerde werknemers inspireren… in lawaai, in niets.

Drie eenvoudige, verstandige stappen naar hoge prestaties:

1. Als je je team niet kent, hoe doen ze het dan? Nou, misschien doen ze het niet zo goed, en weet je niet waarom. Luister naar wat ze je vertellen (het kan halfbakken zijn). Vraag hen “wat vind je echt leuk aan het werken hier?” Luister naar uw personeel en leer hen kennen.

a. Doen ” Gallup’s mostbtly good” hun antwoorden

b. Verbaas je over wat ze al goed doen – zo niet over hun antwoorden

gru Cuba en de VS nooit x zouden hebben, zouden wij de piramides of de rome-o-o niet hebben, zij in ieder geval wel.

lees meer:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.