Mobiele Applicatie Ontwikkeling

digitale transformatie consultancy

 

 

 

 

Technologie is dynamisch. Zij verandert voortdurend, met de invoering van nieuwe platforms, platforms en hardware, nieuwe software, en nieuwe communicatiemethoden. De IT-wereld is aan verandering onderhevig. De bedrijven spelen hierop in door digitaal te gaan werken. Digitale transformatie strategie veranderen de manier waarop we leven en werken, en hebben een invloed op de kwaliteit van de deliverables. Gebruikers vertrouwen nu op apps in plaats van websites. Ook zoeken ze interactie met anderen via digitale interacties, die crowd-powered, sociaal en mobiel zijn.

Mobiele apps maken het voor de consument gemakkelijker om toegang te krijgen tot het product, de ervaring wordt verbeterd als ze een mobiel apparaat hebben waarop ze alle aankopen kunnen openen, zoals smartphones, tablets of ipads. Met crowd-powered apps die weinig of geen menselijke tussenkomst vereisen, ervaart de klant onmiddellijke tevredenheid. crowd-powered apps zijn aanpasbaar, wendbaar en responsief, flexibel en dynamisch. De beste beheren de app store goed, en incorporeren de geaccepteerde standaarden van mobiele apps, zodat de gebruikers niet kunnen zeggen dat het ontwerp van de app fundamenteel anders is dan dat van een andere.

Het mobiele kanaal is het favoriete kanaal van het moment voor digitale aankopen, omdat het nog steeds het snelst groeiende platform is. Immers, wat zouden we doen als we de informatie niet snel, correct en gemakkelijk uit de app kunnen halen? Consumenten hebben zich al ingeleefd in het idee om via de app store te gaan, en zijn daarom voorzichtig wanneer ze zoveel keuzes voorgeschoteld krijgen. Het optimaliseren van de gebruikerservaring is nu een bedrijfskwestie geworden, omdat steeds meer gebruikers de mobiele app-ervaring zoeken die snel, juist en bruikbaar is.

Het mobiele kanaal is het favoriete kanaal van het moment voor digitale aankopen, omdat het nog steeds het snelst groeiende platform is. Als u naar de statistieken kijkt, zult u zien dat het aantal betaalde downloads stijgt, terwijl het aantal gratis downloads juist is gedaald.

Waarom apps er niet in slagen geld te verdienen

treffend gezegd: omdat consumenten niet prijsgevoelig zijn geworden, draaien zelfs de beste apps uiteindelijk quitte. Dit komt omdat de gratis apps uiteindelijk een betaling vereisen. Het is of een evenwichtsoefening tussen de ontwikkelaars en hetDepartment of promotion and publicity.

Zeker, de afdeling promotie is altijd concurrentie geweest voor de ontwikkelaars, en in zekere zin is het dat nog steeds. Maar het goede is dat nu, meer dan ooit, de ontwikkelaars een duurzame relatie moeten onderhouden met de promotie-afdelingen om hun app in de app stores te krijgen. Dus, de ontwikkelaars kunnen ofwel kiezen voor de korte termijn of lange termijn Channels.

Aangezien de ontwikkeling van mobiele apps is geëvolueerd van het begin vanLoadrunner, naarApp Store Active DeveloperProgram ( APDR) en nu naar de nieuw geïntroduceerde, maandelijks te betalen variant genaamd de “hobby fees”, hebben de game-ontwikkelaars zich een veilige partij om mee te werken gekregen.

Het eenvoudige mechanisme voor het plannen van vergoedingen is als volgt

Stel een prijs per download in die gebaseerd is op het aantal dagen, downloads per week of maand, en verschillende voorwaarden die de app auteur kan instellen.

Dat is het – u kunt eenvoudig de gemiddelde prijs per download en de verdiensten per maand berekenen!

Enkele belangrijke punten om te overwegen:

Downloads van Google Play zijn over het algemeen hoger in prijs in vergelijking met anderen. De reden waarom dit gebeurt is het feit dat Google Play een heleboel functies heeft die conversies stimuleren. Bovendien moeten de gebruikers in staat zijn om hun vooruitgang te volgen of anders zal hun account worden verwijderd.

De app moet het vereiste aantal downloads bereiken, zodat u wat inkomsten kunt maken. Hoe meer de app wordt verwijderd, hoe meer u uw investering verliest.

Als uw app niet populair is of niet vaak wordt gedownload, dan moet hij kosteloos worden verwijderd. Hoe meer de app wordt geïnstalleerd, hoe meer exposure u krijgt.

U mag de app niet in de app store publiceren tijdens het gratis Apple App Store “groene” tijdperk. Anders loop je het risico dat je applicatie er dubbel en creatief onafgemaakt uitziet.

Je moet geen kortere weg nemen bij het uitbrengen van de app. Op het moment dat je de app publiceert, krijg je een kans om je app kruiselings te promoten. Je moet zoeken naar mogelijkheden zoals het creëren van een community editie, en het aanbieden in app-gebaseerde of marktplaats-gebaseerde gratis versies van je applicatie.

Bouw een kwaliteitsbrug met uw gebruikers: herinner hen aan updates, functies, en nog veel meer. Beloof dat ze slechts een klik verwijderd zijn. Herinner hen eraan de app te beoordelen, net als de rest van de lagers, en zodra ze dat doen, in de wachtrij te gaan staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.