Modezak Accessoires

Fairtrade tassen

Fashion Bag Strap Set – Met onze Fashion Bag Strap Set krijgen fairtradetassen, portemonnees, en andere completen een stijlvolle afwerking. Dit omvat een zwarte lederen mode tas riem, twee stukken van zilver gepolijst nikkel gesp versierd met edelstenen, en een doorzichtige plastic zak met een trekkoord sluiting. Deze mode tas riem wordt verkocht door handtassen en accessoires handelaren tegen zeer concurrerende prijzen. Het is een goed idee om deze aan te schaffen bij de aankoop van een handtas of portemonnee, want hij kan dienen als extra versiering voor uw tas. U kunt er ook meerdere stuks aan toevoegen om een grotere buiktas, draagtas, zakelijke tas en weekendtas te krijgen.

Posh Bags – Vindt u vaak die perfecte tas, maar kunt u niet de juiste schouderriem vinden die erbij past? Nou, veel van onze Patent Trots tassen zijn verkrijgbaar met een keuze uit een schouderriem of een draagriem. Dit zal het probleem oplossen van het niet kunnen vinden van een perfecte tas riem om te gaan met de tas, of het probleem van het verliezen van een handtas lang voordat het is ontvangen door de post. Onze tassen zijn nu verkrijgbaar met een keuze uit veel verschillende tassenriemen. Dus of u nu een handtas of een clutch nodig hebt, deze mooie set tassenriemen past bij elke designerhandtas van topklasse. Ook beschikbaar is een nieuwe hot style, de Princess lijn van tassen met een keuze van de tas riem die zal passen bij elke stijl van de tas. Meet dus uw tas om zeker te zijn dat de tas past.

Custom Manchet Print – Veel plezier met deze leuke gevormde manchet prints die over het algemeen worden geassocieerd met het strand leven. Denk aan palmbomen, warme zonneschijn, zand en prachtig gekleurde bloemen.

Designer Portemonnees – Breed en smal met uw keuze van kleuren beschikbaar geven u de kans om te pronken met uw stijl van het leven en echt uitdrukking geven aan uw persoonlijkheid in je alter ego. Deze tassen van designermerken zijn leuk en geweldig voor de sociale bijeenkomsten en grensverleggende activiteiten waar we allemaal van genieten. Je alter ego leeft voort, net als je sociale kring.

Reisaccessoires – Boordevol praktische luxe die u overal en nergens mee naartoe neemt. Deze tassen zijn luxueus met extra compartimenten voor het inpakken van uw vele must-have items. De ontwerpen variëren van glamoureus tot geraffineerd en brutaal, met veel verborgen vakjes voor kleine voorwerpen die veilig binnen blijven met uw artikelen van het juiste formaat.

Waterdichtheidsgarantie – Zie er goed uit en voel u goed. documentatie over de waterdichtheidsopties, functies en ontwerp van de tas.

Designertassen zijn de ideale vorm om te genieten van onze individuele ervaring van een lonend en zorgeloos leven!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.