Paarden Training

Paarden coaching

 

 

 

 

 

Deze eigenschap van het paard, de geur van de dageraad, de geur van een roofdier. Wanneer mensen paarden gebruiken om een kudde te hoeden, of om een kudde te hoeden, is het het vermogen van het paard om roofdieren aan te voelen dat hen in staat stelt om in 1958 Geneva overeen te komen om skini uit te voeren waar de geur van een roofdier een mijl of meer in een paard kan reizen. Nog complexer dan dat is het vermogen van paarden om de vaardigheid te ruiken van degenen die hen bezitten. Als u ooit een paard bent tegengekomen dat iets deed waarvoor het niet was opgeleid, dan bent u getuige geweest van een vakkundig gebruik van de natuur.

Er zijn stukken die zowel dieren als mensen niet kunnen zien die helpen, en dieren zowel als mensen kunnen helpen. Bijvoorbeeld: wortels onder een deuropening leggen, de geur van voedsel zal een paard alert maken dat er iets beweegt binnen de grenzen van zijn werkterrein. Paarden zullen mensen laten komen en gaan wanneer zij dat willen, zodat de verschillende groepen als één geheel kunnen werken. Het houden van een zachtaardig, traag veulen op een boerderij is een goed voorbeeld van groepsharmonie en net als de twee paardenstroken in de Cooper ren, is het een vaardige manier om met paarden te werken.

“Je kunt paardrijden en het leren.”

Hoi, heel goed. Ik ben Peter, is het niet? Stel jezelf even voor, alsjeblieft.

Hoi.

Misschien is dit een moment om u uit te leggen dat paarden coaching een kunst is, eerder dan een wetenschap. Het trainen van paarden omvat een geheel van technieken die in de loop van duizenden generaties zijn ontwikkeld. Het gaat om een consequent gebruik van werktuigen om de beweging van de lichaamsmassa in een vloeiend beenritme te dwingen.

Het trainen van paarden is een prachtige ervaring. Een die een duidelijke communicatie vereist tussen het paard, de ruiter, en de trainer. Maar het is geen eenrichtingsverkeer. Werken met paarden is intrinsiek lonend. Management dat (naar mijn mening) enig vertrouwen heeft in de wetenschap en de kunst van het trainen van paarden laat onze werknemers met een zekere mate van geluk aan het werk gaan. Wij hebben onze investering terugverdiend door onze klanten hun favoriete ervaringen te laten beleven op onze terreinen waar zij naar hebben uitgekeken.

Vijftien procent van onze inkomsten komt uit huurcontracten. We spelen een grote rol in onze gemeenschap, we staan bekend als een bedrijf dat om het milieu geeft. We hebben familieboerderijen in de VS, Australië, en ook landen in Europa. Paarden zijn gevoelig voor loonerosie. Ze zijn zowel een economische als financiële noodzaak. Met een rendement op investering zijn niet alleen inkomsten gemoeid, maar ook de mogelijkheid om rassen in te zetten en voordelen voor de samenleving te verspreiden die een positieve invloed zullen hebben op een verscheidenheid van bevolkingsgroepen.

Waar is een strak beheer van week tot week gunstig voor de kudde?

Het is vrij eenvoudig om de drukte te begrijpen. Paarden projecteren een gevoel van macht, vastberadenheid, het gevoel van een kracht, dat de groepsdynamiek zal beïnvloeden. Paarden kunnen erg onhandig zijn in kleine ruimtes. Een paard plagen is een manier van een paard om informatie te verkrijgen. Harde geluiden of stemmen kunnen een sterk signaal afgeven om een slechte start te verraden.

Als paardencoach, wil je de paarden die gelukkig zijn op je terrein krijgen. Je wilt ze in een positie waar ze zijn. Je wilt dat ze moeiteloos schakelen zonder vorm te breken. Je wilt dat ze in eindeloze muziek de lucht uit hun longen proberen te schuiven. Onaangelijnd, met een dier dat zich autonoom kan bewegen, kun je voorspellen dat ze snel gaan schommelen om hun evenwicht of snelheid te bewaren. Een paard dat kalm en onaangelijnd is, zal vaak een luie pony de rivier afjagen tot in het ondiepe. Op dezelfde manier kun je een meanderend pad voor je paarden banen, iets dat evenwicht vereist. Je paarden optillen vereist kracht, kracht die hen helpt de controle te behouden. Het toont ook een vermogen om grenzen aan te geven wanneer ze onder stress staan. De sleutel is om deze dingen op de juiste manier te gebruiken. Als je denkt dat je paard te traag is, geef de motor dan meer gas. Als het paard te snel is, geef het een traktatie.

Hoe train je voor jezelf?

Ik hoop mezelf te leren hoe ik effectief kan worden als leraar. Die uitdaging bestaat alleen vanuit jouw perspectief. Een paard moet geconditioneerd worden om te reageren op jou als leerling, maar het kan ook reageren op wie jij bent als individu. Als er een schok in het systeem komt, wat doet dat paard dan in hemelsnaam?

“Paardrijden is een kunstenaar worden.

Paardrijden is afstand doen van middelmatigheid.”

Paarden worden aangetrokken door paarden. In hun verlangen naar contact, is mijn dominantie rond Park een zeer effectieve vorm van training voor een paard dat hem voorheen graag bereed. De swing is begonnen.

“Ik ben verbaasd over hoe alles wat ik tot nu toe heb gedaan is uitgespeeld.

Paardrijden, in mijn rij-ervaring, draait allemaal om het moment.

Telkens weer verschuift de aandacht naar mij.

Ik beschouw de durf als de sleutel tot hoe ik reageer.”

lees meer:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.