Relatie Verlichting – Hoe vind je de juiste

Exclusieve datingbureaus

 

 

 

 

Vaak komt de zoektocht naar relatieverlichting van andere plaatsen dan alleen het vinden van een ideale partner (zoals bij exclusieve datingbureaus). Vaak gaat het meer om het verkennen van de verschillen, de goede en foute dingen en het onderzoeken van mogelijkheden van hoe mensen in het verleden met hun relaties zijn omgegaan.

Als je veel gelukkiger bent met je huidige relatie dan je zou willen zijn, zou het heel goed kunnen dat je niet gelukkig bent met alles wat je uit je relatie haalt. Misschien wilt u meer dan u krijgt. Misschien wil je of heb je verandering nodig.

Dit is waar de relatietherapeuten om de hoek komen kijken. Zij weten dat het voor iedereen moeilijk is om steeds maar weer dezelfde dingen te verdragen. Soms kunnen de redenen verder gaan dan sommige mensen; het gaat verder dan wat je wilt of wat je denkt dat je wilt.

Aan de andere kant kan het heel goed zijn dat je een relatie hebt met iemand die gelukkig is, tevreden en volkomen tevreden met jou. Het kan zijn dat er wederzijds respect en passie in de relatie is. Of je kunt de ervaring hebben dat er geen is.

Plotseling is het duidelijk dat de relatie op de klippen lijkt te zijn gelopen. Op een bepaald moment voel je dat de dingen niet meer hetzelfde zijn. Soms denk je dat de dingen beter werden; dat alles plotseling begon te veranderen. Wat is er gebeurd? Wat is er misgegaan?

Een van de veel voorkomende gebeurtenissen waar mensen zich te veel van bewust zijn, is het verlies van intimiteit. Zijn jullie minder intiem met elkaar geweest dan in het begin van de relatie? Is bijvoorbeeld het niveau van lichamelijke intimiteit naar beneden gegaan?

Je moet hier voorzichtig mee zijn. Het is heel goed mogelijk dat dit een normaal onderdeel van de relatie kan zijn en dat jullie twee hieraan gewend zijn geraakt. Als dit in uw relatie zo is, moet u proberen hierover met uw partner te praten en als hij of zij er last van heeft, een ander tempo aan te houden.

Het is een goed idee om op een kalme en ongedwongen manier met uw partner te praten. Hoewel de woorden die je hebt gebruikt misschien kalm en ongedwongen zijn, kunnen ze verkeerd worden opgevat als je de verkeerde bedoelingen hebt. Wees dus voorzichtig.

Probeer tijdens het bespreken van deze dingen onderwerpen te vermijden die een ruzie of een argument kunnen uitlokken.

Als je partner het goed vindt dat jij in een joggingbroek en t-shirt rondloopt, weet dan dat. Doe dat dan niet. Er zijn maar weinig mensen die eraan herinnerd willen worden dat de andere persoon in hun leven draagt wat jij kunt dragen.

Als je partner dingen wil uitpraten, ga je gang. Als hij of zij een goede oude make-up revolutie wil, gedraag je dan niet plotseling als een kind dat zijn volgende speeltje heeft verwend en overgehaald.

Wees geduldig en wees bereid je excuses aan te bieden als je iets hebt gedaan wat je partner heeft beledigd. Je partner zal het weten als je je te snel probeert te verontschuldigen. Geduld is de sleutel.

Pas wel op dat je geen negatieve signalen afgeeft aan je partner. Elke zenuw eindigt bij de wortel van het probleem. Dus als je je verontschuldigt, zeg dan gewoon dat je niet weet wat het was dat je zei om hem of haar van streek of overstuur te maken, het was niets.

Ook als je iets hebt gedaan om een gevoel van woede op te wekken, woede is een ongelooflijk sterke emotie, zal het voor je partner moeilijk zijn om zelfs maar te overwegen met je te praten.

Maak duidelijk dat het je helemaal niet spijt. Als het je ook maar een beetje spijt, zal je partner het bijna zeker persoonlijk opvatten. Als je smeekt en pleit, zal het lijken alsof je gewoon te wanhopig bent om de controle over de relatie te krijgen.

Het kan best zijn dat je je partner laat instemmen met veranderingen, maar klinkt dat aantrekkelijk? Als je dat doet, lijkt het alsof je alleen maar je behoeften wilt bevredigen, in plaats van te doen wat jullie beiden eigenlijk willen.

Wat u moet doen is een evenwicht vinden tussen wat u beiden eigenlijk wilt en wat u denkt dat u zou moeten willen. Jullie moeten het ook eens worden over hoe jullie dit gaan bereiken. Het is dus niet goed als je eenzijdig begint, waarbij geen van beiden weet wat de ander wil.

Je moet de macht herstellen, en dat moet je snel doen. En het kwetsen van gevoelens later als dingen zijn gekalmeerd is niet de manier om het te doen.

Om je macht terug te krijgen moet je ook rekening houden met wat je partner zou willen door hem of haar zover te krijgen dat hij of zij probeert wat van de macht te verlichten. Je kunt dit doen als je een sterke wil hebt en je kunt gebruiken om te krijgen wat je wilt.

Als u hem of haar gewoon niet zover kunt krijgen, haal er dan iemand bij die dat wel kan; door iemand te kiezen die u op dit gebied kan versterken, niet omdat u moet worden rondgereden door een flierefluiter die u wilt.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.