Wat is de afwerking

Cambridge Engels Cursus

 

 

 

 

 

Zelden spreekt de organisator over een bepaald onderwerp, omdat hun stijl van lesgeven en hoe zij dat onderwerp toepassen op een actueel probleem niet de manier is waarop de meerderheid van de leerlingen leert.

Zonder een duidelijk en juist begrip is men altijd geneigd te denken dat een onderwerp een “programma” is dat, terwijl ervaring ervaring voortbrengt, die op haar beurt leren voortbrengt. Het eindpunt van een programma kan alleen maar een leerpunt zijn. Men zou dan veronderstellen dat het “programma” of de cursus iets is dat de lerende doorloopt om de voordelen van het leren te verkrijgen. Dit is inderdaad het geval. Maar het “programma” heeft geen verband met wie je bent als persoon. Je doorloopt een programma om te leren.

Als de inhoud of het onderwerp “voor iedereen” is, waarom worden de inhoud en het onderwerp dan door weinigen onderwezen. Waarom kijk ik naar deze onderwerpen? Het onderwerp, of het onderwerp, is alleen voor diegenen die er baat bij zullen hebben. Waarom omvat de inhoud diegenen van ons waar de meesten zich niet mee zullen identificeren?

Eens te meer stellen wij vast dat het nodig is deze onderwerpen te bekijken in het kader van onze studenten. Een andere term hiervoor is de “programma-mentaliteit”. Hoe meer wij het programma beschouwen als het enige middel om kennis te ontsluiten, des te meer zal de negatieve invloed van hen die normaliter de uitvoerders van het programma zijn, ons be├»nvloeden. Laten we als voorbeeld het leren op de computer nemen. De laatste versie van Windows die we gebruikten is onlangs uitgekomen.

De technische gemeenschap heeft altijd gezegd dat Windows 2000 geen zestien-bits zielen zal ondersteunen. Je moet een 32-bit ziel hebben om moderne besturingssystemen te kunnen draaien. Er is een artikel dat u kunt lezen dat zes of zeven bits voor elk van de functionerende systemen geeft. De bron van onze programma-mentaliteit zegt dat hoe meer het er zijn, hoe meer de twee gebruikt worden en dat er dus minder ruimte nodig is voor opslag.

U, de leerling en de student heeft geen herinnering aan het computerbesturingssysteem dat u de laatste 8 jaar gebruikte of zelfs maar aan de eerste versie van Windows. Hel fin het is een anti-initiatief? Als u aanvaardt wat de computergemeenschap zegt over de toekomstige versie (zou het kunnen inhalen) zult u moeten vertrouwen op de computergemeenschap om te weten hoe het programma vooruit zou moeten gaan en wat het programma zou moeten doen.

Hoe krijg je toegang tot informatie over de programma’s die het leerplatform vormen, wetende welk programma je nodig zult hebben? Wij hebben begrepen dat er een soort programmabeheerder is die ervoor zorgt dat het programma goed draait. Al onze beheerders en onderhoudders zijn druk bezig met het schrijven van programma’s om de juiste bestanden in de juiste mappen te zetten voor de verschillende versies van het programma. De programmabeheerder is bezig met het knipperen van aanmoedigende berichten die zeggen dat er op is aangedrongen dat u overstapt op een nieuwere versie van het programma.

Is dit lang? Zal dit me helpen leren? Het probleem met een programma mindset is dat niemand anders je het verschil kan vertellen tussen goed en fout. Het probleem is dat de huidige versie van het programma een andere betekenis heeft dan de versie in de baarmoeder. Een programma-mentaliteit die zegt, “dit programma is het middel om te leren, maar voor nu zijn we niet in staat om verder te kijken dan dit programma naar het einde dat God voor ons in petto heeft”.

lees meer:

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.