Water roker – een langzaam proces

Amy Deluxe

Iedere waterroker weet dat het drinken van shisha een langzaam proces is en dat de smaak van de rook verre van fenomenaal is. Wat het bijzonder aangenaam maakt, is het feit dat de waterpijpen infantILIGopathisch ( Amy Deluxe) zijn. De reden hiervoor is dat het water een langzame en koele drinktemperatuur teweegbrengt. Dit is een groot voordeel voor de roker omdat zijn bloeddruk, die voorheen hoog was, nu comfortabel op een veilig niveau rust. Elke waterroker die de moeite waard is, zal regelmatig shisha maken via een waterpijp, en het water voegt een aantal chemicaliën toe aan de rook, waarvan er een – zout – de bloeddruk verlaagt en zo het genot verhoogt.

De traditionele waterroker zorgt voor een langzame en koele rookervaring, en bij shisha zorgt alleen al het drinken van de waterroker ervoor dat de ervaring er een is van genot en rust.

De waterroker gebruikt een kleine kom, omringd door een kleine plastic bol of schijf, zodat de shisha vanaf de buitenranden van de kom kan worden gerookt.Het roken van de shisha gebeurt over het algemeen op een langzame en ontspannen manier; brandende lucifers hebben de voorkeur. Het water brengt een verscheidenheid aan verschillende chemicaliën in de mix, waaronder hypochloriet bleekmiddel (dat het chloor in het water neutraliseert en de sterilisatie handhaaft), zilverchloride, perchloorethyleen, kamfer, en rokersadem remedie. Elk van deze chemicaliën heeft zijn eigen functie in het proces, en elk is in een of andere vorm gebruikt bij het roken van shisha.

shisha kommen

De shisha zelf, of een core shisha, wordt in een kleine metalen kom gedaan, die boven een vlam wordt verhit. De grootte van de core shisha bepaalt de temperatuur van de shisha. Een core shisha is meestal tussen 0,5 en 1,2 centimeter breed, en 8,5 tot 9,5 centimeter of meer lang.

Handrolling

Nadat de shisha is gevormd, wordt de handroller over de kom gelegd. De handroller moet eerst worden verwarmd, meestal door een kaars aan te steken. Nadat de kaars is aangestoken en de shisha is gevormd, moet men de kom stevig vasthouden om te voorkomen dat de shisha over de vloer uitrolt.

De kom van de handroller blijft dan op dezelfde koude temperatuur, zodat de gewenste shisha wordt gerookt.

Roken

Nadat de handroller is opgewarmd, moet de rookoven boven een open vuur worden geplaatst. Men moet bereid zijn om ten minste 4 minuten in deze positie te blijven. Dit is om de vorming van de shisha op de tong mogelijk te maken.

Als de 4 minuten voorbij zijn, moet de rookoven worden verwijderd en op een koelrek worden geplaatst om een tijdje te rusten.

Na de bereiding en het afkoelen moet de rookoven weer in de basis worden gezet. Na 3 tot 5 minuten moet de basis opnieuw worden verwarmd, en het proces wordt nog eens 3 minuten herhaald.

Shisha verpakking

De verpakte shisha wordt in een nylon koker gedaan en met een elastiekje eromheen gebonden. De verpakking gebeurt volgens dezelfde methode. Lakoor, een gerespecteerde en vertrouwde naam op het gebied van het vervaardigen van speelgoed en cadeauartikelen, maakt het rigoureuze proces van het vervaardigen van shisha tot iets nog spannenders met behulp van speciaal opgeleide chauffeurs.

Als de rookoven voor de eerste keer wordt gebruikt, kan het hele productieproces minder dan 45 minuten duren. Als de shisha eenmaal is gefabriceerd, wordt hij klaargemaakt voor verpakking in de vorm van dozen en pakjes. Het hele proces van vormen, tot roken, tot persen en verpakken wordt snel uitgevoerd, zonder enige vertraging tussendoor. Vervolgens wordt de shisha in een verzegelde koker en koker gedaan, en direct na het productieproces verzonden voor levering.

Na het snijden en de grootte is voltooid, shisha is luchtdicht en weegt slechts ongeveer 1,4 pond, dus, gemakkelijk te verzenden en te leveren. De dozen zijn aanpasbaar, in die zin dat ze komen met graphics van de producten of lijst van producten, en kan dienovereenkomstig worden ontworpen.

Al met al is het vervaardigen en verschepen van de shishaoubts arbeidsintensief, en is handmatig verplaatsen het proces dat het vaakst wordt toegepast. De druk van het handmatig verschuiven van de dozen is hoog in vergelijking met de gasdrukpan die voor het verschuiven wordt gebruikt. Maar deze hoge druk is nodig om het juiste aantal shizons per dag te produceren om aan de vraag van de markt te voldoen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.