Binnenhuisarchitectuur Vs Binnenhuisarchitectuur

 

Interior design The Haque

 

 

 

 

 

In principe doet een interieurontwerper onderzoek naar een gebouw of ruimte voor het gebruik en de presentatie van een interiordesign. Zij zullen dan kennis combineren met monsters en foto’s genomen van de omgeving. Zodra deze elementen zijn samengevoegd kunnen mede ontwerpers concepten, schetsen en eerste renderings maken met architectonische ontwerpdiensten.

Enkele van de elementen die een interieurontwerper zal onderzoeken en inputs zal leveren voor een blauwdruk en/of uitvoering zijn: Personen die de ruimte plannen en ontwikkelen door middel van zelfontwerpen; Symptomen en indicatie van een fysieke of mentale stoornis met de ruimte; Bloemen, fruit en bloemen thema; Geometrische kamerindeling; Muurpapier en spijkers; Behangpatronen en patronen; Lambriseringen en rekken; Raambehandelingen; Vloerpatronen en materiaal; Meubelstukken en stijl; Verfkleur of stencil-verf op waterbasis; Verfafwerkingen; Verfafwerkingen en kleurencombinaties; Verlichting; Veiligheid van muren en milieukwesties; Bouw- en/of kamerconstructie; Materiaalallergieën; Toegankelijkheidsvereisten; Aangepaste kasten; Versieringen; Sportartikelen; Vereiste of toepasbare bepalingen; Aantal bewoners en bevolking; Kleuren en/of wandbekleding; Vloeren en vloerbedekking; Muur sjabloon of schilderij; Meubelstukken en/of stijl; mast van het gebouw

Enkele van de kennis en/of talenten die een interieurontwerper nodig heeft zijn: interpretatie van architectonische fout-zes; computer-aided tekeningen; 3-D CAD software; Project management systeem; web-based multimedia; EPS en architectonische tekeningen; verouderde of nieuwe bedrijfsdocumenten; lokale planning voorschriften; Weer modellering en keuze van bouwmaterialen; Interieur projecten; Verlichting; intern en extern schilderen of muur ontwerpen; Bouw en/of renovatie; Overheidsmatische voorschriften; ASYeco Specificatie; voorzorgsmaatregelen en advies; passende en verplichte maatregelen; beoefenaarscongestie; materiaalgebruik; klantenvoorkeuren; productspecificatiebeheer en/of kwaliteitscontrole; Systeem- of computerondersteunde tekeningen; Overheids- en/of commerciële leveringsschema’s; Opslag; afvalverwijdering; tweedehandswinkels of kringloopwinkels; groothandelsdistributie; magazijn; productie- en opslagketen; productiebeheer en coördinatie van efficiënte voorwaarden en tarieven; Toegankelijkheidseisen; Veiligheid; sterkte van de werknemers en Medewerkers; Adequate informatie over prijzen; gepeilde klanttevredenheid;Snelheid D doelbewust geformuleerde procedures; Correctheid van de kantoorruimte en/of bouwproducten; Adequaat tijdbeheer voor alle fasen van het project; Esthetische uitstraling; Meubilair en/of artikelen uitgestald in het gebouw; Management van (interviewen), training, en interactie met klanten zowel informeel als formeel; Mensen en/of computers (ariability en managementvaardigheden); Zakelijke en sociale veranderingsniveaus; Persoonlijke zaken; Marketing; Splaatsing van een nieuwe bedrijfsfaciliteit; Ombouwen van een oud kantoor; Opruimen; Opruimen van een klus; Opruimen van een papieren spoor; Opruimen van een klus; Time management; Repeat business; Minimale dienstverlening; Minimaal personeel; Maximale intercom-middelen; Maximale klanttevredenheid; Bestaande of nieuwe bedrijfsfaciliteiten; Uitgebreid contractplan en/of projectmanagement; Uitgebreide contractplan en/of projectmanagement; Vegetatie en/of constructie;

Werken als binnenhuisarchitect is niet voor iedereen weggelegd, maar zou iemand iemand willen die geen of geen interesse heeft in het kopen en werken als binnenhuisarchitect?

Als u vastbesloten bent om binnenhuisarchitect te worden of als u al belangstelling hebt voor binnenhuisarchitectuur, moet ik u helaas teleurstellen, het is niet langer een baan voor u.

Dat gezegd hebbende, er zijn kansen als de popcorn! Hier heb je een baan waar je betaald wordt naar je kunnen en expertise. U werkt voor een zeer goed ontwerpbureau. Afhankelijk van opleiding en ervaring maak je tijdens je werk geleidelijk promotie, dus onthoud dit: iedereen kan interieurontwerper worden, maar dat willen ze niet. Jonge mensen zijn op zoek naar de volgende springplank, maar professionals met 10 – 20 jaar ervaring kunnen succesvolle interieurontwerpers zijn.

Binnenhuisarchitectuur vs. de kunst van binnenhuisarchitectuur

Technisch gezien lijkt het misschien op allebei, maar je kunt een kunstdiploma halen met blijvende resultaten en een zeer lucratief inkomen. Er is niets mis met kunst. Mensen zijn vaak gebiologeerd door hameren, schilderen, verf op muren gooien, maar deze dingen zullen voor jou als binnenhuisarchitect de meeste beloning opleveren.

Er is ook een verschil tussen binnenhuisarchitecten en binnenhuisarchitecten. Beiden bezetten dezelfde ruimte, hebben vergelijkbare taken, maar lijken een verschil in taakomschrijving te hebben.

De binnenhuisarchitect inhuren, terwijl de binnenhuisarchitect probeert de twee eigenschappen te vermengen. Anderen doen dat niet, en de aard van het beroep laat dat ook niet toe. Als men bevorderd wordt om binnenhuisarchitect te worden, moet men aan talrijke criteria voldoen om goed werk te kunnen leveren als binnenhuisarchitect.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.