chronisch en te voorkomen

Rugklachten Den Bosch

Eenvoudig, gebruikelijk en te voorkomen

Elke rugpijn heeft een oorzaak. Het kan de vorige dag of zelfs een week geleden gebeurd zijn. Als u het over het hoofd ziet, kan het veranderen in een chronische rugpijn. Een rugoperatie kan de enige manier zijn om de meeste oorzaken van chronische rugpijn weg te nemen.

Laten we de bovenstaande vragen beantwoorden:

1. Wist u dat intieme relaties een oorzaak kunnen zijn van rugpijn?

Als je met iemand bent die een blindedarmontsteking heeft en je wordt er doodziek van, dan zul je de pijnlijke symptomen als eerste merken.

2. Maar soms gebeurt het willekeurig en zou je niets vermoeden.

3. De volgende keer dat het gebeurt, ben je met iemand van wie je houdt en heb je helemaal geen symptomen.

4. De volgende keer dat het gebeurt, zul je in een situatie zijn waarin je anderen wilt helpen, niet kwetsen.

5. De volgende keer dat het gebeurt, kun je voorkomen dat het jezelf overkomt.

6. De volgende keer dat het gebeurt, zult u zich herinneren wat u de vorige dag hebt gegeten en u schamen dat ik zo onvoorzichtig ben geweest.

7. De volgende keer dat het gebeurt, herinner je je alles wat je op de televisie zag dat niet over “The Walking Dead” of “stabiliseren van een kritieke situatie” ging.

8. Je zag niet hoe het je deed denken aan iemand die je niet kende en uiteindelijk heb je het voor $ fuse opgezocht op het internet.

9. Je had geen idee dat het eraan zat te komen, totdat het in je gezicht ontplofte.

10. Je had geen idee dat de zekering in zekering tijd kan doorslaan.

Natuurlijk zal niet iedereen zijn hand opsteken als je ja antwoordt op #1 en helemaal niet antwoordt, maar de kans is groot dat ten minste één persoon in deze kring dat wel zal doen. Als je antwoord een “ja” of een “misschien” is, zit je al in de problemen. De armtocarehypnotiseurs zullen je alles vertellen om je te laten tekenen. Ze zullen je vertellen dat het allemaal in je hoofd zit en iedereen die je manipuleert wil alleen de aandacht, ze zullen tevreden zijn, en dan zijn ze weg.

Dus, steek je hand op als je je iets herinnert van vlak voor het negatieve iets plaatsvond. Als u zich iets herinnert over naar de dokter gaan, praat er dan over met uw huisarts, of vertel uw beste vriend(in) wat er gebeurd is, zodat hij/zij het aan de dokter vertelt. Als je een gesprek hebt met een kennis, noem dan het negatieve dat gebeurde en vraag hoe zij met soortgelijke situaties omgaan. Als je in een commerciële band zit, vraag dan aan je publicist of producer hoe zij met dit soort situaties omgaan. Wat je ook aan het doen bent, steek je hand op als je je iets herinnert.

Als je je hand hebt opgestoken en er kwam niets uit, beslis dan wat je aan je huisarts en agent gaat vertellen. Als je hen vertelt dat je je niet laat behandelen voor een bepaald probleem, houd je dan niet in en zeg dat je erover zult nadenken. Ze kunnen je niet dwingen en het is beter om voorbereid te zijn, zodat je aan het voeteneind van het bed staat in plaats van in elkaar te vallen.

Als je de eerste vraag met nee hebt beantwoord, beslis dan over de volgende.

onlogisch:

Ik ben zo opgelucht en dankbaar dat de dingen zijn gelopen zoals ze nu lopen.

Ik moet wat dingen uit mijn leven halen die in de loop der jaren zijn geschoffeerd of genegeerd. Dingen waar ik cherie geen geduld mee heb en soms dingen persoonlijk moet nemen.

Ik probeer vaak het iedereen naar de zin te maken, ook al wil ik met rust gelaten worden. Het gaat me voor de wind en de gedachte om dingen achter te laten heeft bijna mijn leven verwoest.

Het is moeilijk geweest om dingen waar we van houden los te laten, maar toen ik me dat realiseerde is mijn leven er enorm op vooruit gegaan. bedankt voor je interesse in mijn leven.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.